Politika

Ne a kórházi vizsgálatok, hanem a stadionépítések árának 20%-át ne fizesse ki a kormány!

civilhetes.net

A kormány pár nappal ezelőtt döbbenetes bejelentést tett, amikor azt üzente a kórházi beszállítóknak, hogy csak akkor fizeti ki a már teljesített számláikat, ha ők önként lemondanak az összeg 20%-áról. 




Mivel ez a lókupeceket is megszégyenítő eljárás oda fog vezetni, hogy vizsgálatok és műtétek fognak elmaradni a kifizetetlen adósságokkal küzdő magyar kórházakban, azt javasolnánk a kormánynak, hogy más területeken vesse be forradalmi tárgyalási technikáját:

  • Ne fizesse ki a stadionépítések költségeinek 20%-át,
  • Ne fizesse ki a magyar focicsapatoknak adott, focistabérekre locsolt TAO-támogatások 20%-át,
  • Ne fizesse ki a Mészáros Lőrinc által megnyert közbeszerzések 20%-át.

 




A Demokratikus Koalíció szerint a fentiek legalább egyetlen magyar ember kórházi gyógyulását sem akadályoznák meg, ellentétben azzal, ha a kormány a magyar emberek vizsgálatait, műtéteit nem akarja kifizetni az ezeket lehetővé tevő kórházi beszállítóknak. – írja közleményében Barkóczi Balázs, a DK szóvivője.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top