Politika

Gigatüntetés készül

Ellenzek.net

“Nem adhatjuk vissza az utcát a fideszes csőcseléknek, mert mindent elvesztünk, amit október 13-ai győzelmünkkel elértünk. Volt rá egy keserves évtizedünk, hogy megtanuljuk a leckét: akié az utca, azé az urna, és azé a haza. Megtanultuk a leckét, és ideje belőle érettségiznünk. Nem engedhetjük, hogy a vereségtől meggyengült, demoralizálódott fidesztábor magára találjon, és a létrejött ellenzéki többség újra elveszítse reményét a változásban.




 

Február 16-án a diktátor a Várkert Bazárban megtartja évértékelőnek nevezett országromboló hablatyát. Ott leszünk, hogy a kordonokkal védett, válogatott zsiványok előtt megtartásra kerülő diktátori előadást a helyszínen értékeljük. minél többen, annál hatásosabban adjuk tudomására, hogy mi a kint rekedt nép véleménye tevékenységéről. És azért is, hogy felbátorítsuk jelenlétünkkel az ellenzéki pártokat: nem kell tartaniuk attól, hogy a demokraták nem állnak ki, ha szükség van rá.

 

Ha elegen leszünk, az ellenzékiek önbizalma helyreáll, és október 13-án nagy többséggel megválasztott városvezetőink, ellenzéki pártjaink is újra az élre állhatnak, hogy utcára hívják a demokraták többségi erejét. Erőforrásaink korlátozottak, nincs tömegmédiánk, buszaink, de van hitünk, és elkötelezettségünk a változás kivívásában. Mindenkire szükségünk van: idősekre, fiatalokra, civilekre, párttagokra, tanárokra, mérnökökre, orvosokra, melósokra: MINDENKIRE. A jövőnk a tét, és a hazánk, a szabadságunk nem játék. Tettekre van szükség. A mi tetteinkre.”

– írja Tuareg a Facebookon.




 

Időpont: 2020. február 16. vasárnao 14:00-18:00
Helyszín: Várkert Bazár, 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top