Politika

Orbán bosszúja folytatódik Budapesttel szemben

Ellenzek.net

Tavaly nyáron határozatban ítélt meg erős és büszke kormányunk a BKV javára 3,2 milliárd forintot, hogy új buszokat vásároljanak belőle. Csakhogy azóta történt néhány olyan dolog, ami igencsak sértheti a kiégett despotát. Így fordulhatott elő, hogy január végéig, vagyis a határidőig nem érkezett meg az összeg a kormánytól. Ez pedig elég nagy baj.

 




 

Mégpedig azért, mert ebből a pénzből azokat a járműveket vásárolták volna meg, amelyek a 3-as metró utasait szállították volna, amikor a vonal legforgalmasabb szakaszának, a Lehel tér és a Nagyvárad tér közötti résznek a felújítása zajlik.

Mivel ezt a szakaszt naponta félmilliónál is több utas veszi igénybe, jelentős mennyiségű buszra van szükség. Az összeg hiányában a hírek szerint a BKV 40 darab használt busz beszerzésével igyekszik megoldani a problémát. Ezek a járművek viszont nyilvánvalóan minőségben hagynak majd kívánni valót maguk után.

 

Vajon Viktorék átgondolták ezt?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top