Politika

Baranyi megvonná az FTC 70 milliós támogatását, a pénzzel a szegény ferencvárosi gyerekek sportolását segítené!

fuggetlennemzet.hu

Inkább olyan ferencvárosi szegény gyerekek sportolását segítenék, „akiknek gondot jelent kifizetni a Fradi-tagdíjat vagy megvenni a sportfelszereléseket”.




 

Baranyi Krisztina, Ferencváros új polgármestere volt a Digi Sport Reggeli Start c. műsorának a vendége. A beszélgetésből kiderül, hogy Baranyi újra elkezdett focimeccsekre járni, elvarázsolta őt a ferencvárosi stadion hangulata.

 




A játék már kevésbé – tette hozzá.

Ferencváros új polgármestere az interjúban beszélt arról, hogy az önkormányzat mennyi pénzt adott eddig a Fradinak. A klub közvetlenül 50 millió forintot, de a sportpályázati pénzek 20 millióját is a klubnak utalták át „lényegében szabad felhasználásra”. Baranyi szerint ezzel a gyakorlattal szakítani szeretnének. Sokkal inkább olyan ferencvárosi szegény gyerekek sportolását segítenék, „akiknek gondot jelent kifizetni a Fradi-tagdíjat vagy megvenni a sportfelszereléseket”.

 

Baranyi beszélt két kerületi nagyberuházásról is. A Népligetbe tervezett multifunkciós kézicsarnokot támogatja, szerinte erre egész Budapestnek szüksége van, mert „ez nem csak egy kézilabdacsarnok, hanem olyan létesítmény, amelyben számtalan más rendezvényt is meg lehet tartani.”

 

Az atlétikai stadionról azt mondta, „luxus megépíteni egy olyan stadiont, amelyet aztán szinte senki sem látogat majd a világverseny után, legfeljebb azok, akik azt használják.” Azonban szívesen beszélget a világbajnokság szervezőivel és meg lehet győzni. „Talán az atlétikai stadion esetében is lehetne kompromisszumot kötni, de egyelőre még nem jött ilyen ajánlat.”




 

Szóba került még az is, hogy az előző ferencvárosi polgármester, a fideszes Bácskai János a Fradi elnökségének tagja volt, de őt még nem keresték meg Kubatov Gáborék a Fraditól. Baranyi azonban nem szeretne beülni a vezetőségbe mert „nem értek annyira a sporthoz, hogy ott hasznomat vehessék, de szívesen felkérnék fradista ősszurkolókat, akár egy szavazás keretén belül, hogy töltsék be a helyemet az egyesületben. Egy ilyen embernek sokkal nagyobb hasznát vehetné a Fradi.”

Forrás: HVG

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top