Politika

Még fideszesek is Karácsony Gergelyt támogatják

168ora.hu

A megkérdezettek 43 százaléka elégedett azzal, ami Karácsony Gergely hivatalba lépése óta Budapesten történik – derül ki a felmérésből, amelyet a Publicus Intézet a Népszava megbízásából készített. 




A Fidesz-szavazók 40 százaléka szerint is jó az irány a fővárosban.

 

Az ellenzékiek gyorsabb eredményekben reménykedtek, az ő körükben kicsivel 50 százalék fölötti az elégedettség.

 

2019 végén még 40 százalék gondolta úgy, hogy az új főpolgármester eredményesen tudja képviselni a fővárosiak érdekeit a kormánnyal szemben, mostanra ez az arány 45 százalékra nőtt. Ez viszont igazából csak azt jelenti, hogy sokkal kevesebben bizonytalanok a kérdésben: 32-ről 38 százalékra emelkedett viszont azoknak az aránya is, akik szerint Karácsonynak nem lesz elég súlya a kormánnyal szemben.




 

Azt is megmérték, milyen hatása lett a főpolgármester köztévés interjújának: a megkérdezettek 63 százaléka hallott róla, 47 százalék legalább részben meg is nézte. De

70 százalék jelölte be azt a válaszlehetőséget, hogy felháborító volt az interjú.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top