Politika

Rasszista bűnözőtől idézhetett Orbán Viktor az évértékelőjében, amikor a „diplomás kommunistákról” beszélt

168ora.hu

A Magyar Hang vette észre Balogh Gábor újságíró bejegyzését a Facebookon, amely szerint Orbán Viktor a gonzó újságírás megteremtőjétől, Hunter S. Thompsontól, pontosabban annak egyik karakterétől idézett mai évértékelőjén.




 

Thompson regénye alapán készült a Rumnapló című film, amelyben a bűnöző Art Zimburger azt mondja, hogy „a liberális az egy diplomás komcsi”. A miniszterelnök itt megállt, pedig a filmben a teljes szöveg úgy szól, hogy

„Nincs olyan, hogy liberális. A liberális az egy diplomás komcsi, aki nigger gondolatokat gondol.”

 

A lap szerint a szöveg Orbán Viktor egykori szövegírójától, a Corvinus Egyetem rektorától, Lánczi Andrástól származhat, aki már kév éve idézte azt egy blogbejegyzésében. A rasszista rész ott is kimaradt.

 




"A liberális nem más, mint diplomás kommunista" – mondta ma Orbán Viktor. Ez a mondat kétszeresen is tökéletesen passzol…

Közzétette: Balogh Gábor – 2020. február 16., vasárnap

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top