Politika

Lovas-fáklyás felvonulást rendez Budapesten Horthy kormányzóvá választásának századik évfordulóján a Mi Hazánk és a Betyársereg

168ora.hu

Budapesten tartja következő lovas-fáklyás felvonulását a Mi Hazánk Mozgalom a Betyársereggel, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalommal (HVIM) és más nemzeti radikális szervezetekkel – jelentette be Novák Előd a párt fővárosi irodájában. 
 

A párt Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulóján tart megemlékezést, az említetteken kívül csatlakozik hozzájuk a Trianon-társaság, a Horthy Miklós-társaság, az FKgP és a MIÉP is.

 

Novák közölte, hogy az „ökumenikus jellegű” fáklyás-lovas megemlékezés délután kezdődik a Szent Gellért téren, majd átvonulnak a Parlamenthez, ahol felszólal többek között Toroczkai László, a párt elnöke is. Novák szerint a rendőrség már jóvá hagyta a felvonulást, azt nem lehet betiltatni – írja az Index.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top