Politika

Ezt megkapták: Sebestyén Balázs egy fényképpel hülyét csinált a Fidesz propaganda TV-jéből

hirhugo.hu

A népszerű műsorvezető egy fényképpel égette be a Fidesz propaganda csatornáját, ami zseniálisan megmutatta, hogy  mi is a valódi különbség egy párt TV és egy szabad csatorna között.
 

Elstartolt a TV2 legújabb élő show-ja, a Nicsak, ki vagyok? című produkció, mely formátumában hasonlít az RTL Klubon futó Álarcos énekeshez, melyben Sebestyén Balázs is szerepel.

 

A rádiós nem fogta vissza magát, nyilvánosan szólt be a TV2-es produkciónak, már a tegnap esti műsorban is tett egy megjegyzést: a konkurencia lenyúlta a műsorunkat.

Ám Sebestyén Balázs nem tudta megállni, hogy ne szúrjon egy újabb oda a Fidesz-propaganda csatornának. Nyilvánosan osztott meg egy fotót követőivel, amivel keményen nekimegy a TV2 műsorának.

 

View this post on Instagram

😂😂🤣🤣😎😎

A post shared by Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) on
 

A kép baloldalán az RTL Klub műsorában futó polip látható, míg a jobboldalon egy kissé röhejes TV2-es változat. Minden esetre a kép zseniálisan megmutatja, hogy pontosan mi is a különbség egy pártállami TV és egy szabad TV között.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top