Politika

Kiderült, mi volt az a nagy kékes-lilás folt Orbán Viktor tenyerén az évértékelőjén

hirhugo.hu

A Facbookon és az internet különböző más szegletében is azt találgatták, hogy a miniszterelnök tenyerén miért volt egy nagy hatalmas kékes-lilás folt. Most megjött a kérdésre a hivatalos központi válasz.




 

Az Index derítette ki nála, hogy mi volt az a folt. A lap azt írta, hogy fotóikon, amelyek Orbán évértékelőjén készültek, szerintük egy nagy méretű, kékes-lilás folt látható Orbán Viktor mindkét tenyerén. A lap újságírója kíváncsi volt, mi is lehet ennek az oka, ezért Havasi Bertalanhoz, a miniszterelnök sajtófőnökéhez fordult.

 

Ezt a választ kapta arra, hogy mi volt a kormányfő tenyerén: Tinta. A miniszterelnök még az előadás előtti percekben is javítgatott a beszédén a töltőtollával, ami sajnos kicsit kifolyt és elkenődött. – írta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.




Mi azt javasoljuk, hogy cseréljen Orbán Viktor tollat, mert ebből a töltőtollból nagyon spriccelt a tinta, hogy a fél tenyerét beborította.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top