Politika

Nincs lejjebb: Fideszék propagandistája “lemocskférgezte” Göncz Árpádot

hirhugo.hu

Bódy Géza, a Magyar Nemzet néven megjelenő kormánypárti napilap újságírója kifakadt annak kapcsán, hogy 3-as metró egyik állomásának elnevezése a közelmúltban Árpád híd metrómegállóról Göncz Árpád városközpontra változott- szúrta ki a Magyar Hang
 

A Metróért Egyesület egyik hétfői Facebook-bejegyzéséhez szólt hozzá az újságíró, ekképpen: „Javaslom újfent átnevezni az állomásokat lehetőleg újabb libsi, mocsok f@regről!”.- így utalva arra, hogy nemrég az MSZP-s vezetésű XIII. kerület kezdeményezésére az Árpád-híd metrómegálló neve Göncz Árpád városközpontra változott.

 
Azt, hogy a rendszerváltozás utáni első köztársasági elnökről nevezzék el az Árpád híd pesti hídfőjénél található területet, még a Fidesz-támogatással megválasztott Tarlós István vezette Fővárosi Közgyűlés döntötte el, 2016-ban. A metrómegállót ezek után 2020. január 31-én keresztelték át.

Ennek ellenére nem ez az első kirohanás Fidesz-közeli propagandistától a Göncz Árpád metrómegálló elnevezés miatt. Még 2018 februárjában Bayer Zsolt lett ettől igen dühös az Echo TV-ben és indulatból arra szólított fel, hogy le kell verni Göncz tábláját és vissza kell tenni Árpádét.

 

A Fidesz  erkölcsi és morális leépülést jól jelzi, hogy senki nincs az orbánisták között, aki például a keresztény értékekre hivatkozva, egy ilyen gyalázatos kirohanás után felszólítaná távozásra Bódyt, mert, hogy azért egy tisztességben elhunyt magyar országvezetőt még sem ildomos lemocskosférgezni. Lehet ezért kezd a Fidesz szépen lassan a sudribunkó címeres társasága lenni.

 

Göncz Árpád a rendszerváltás utáni első szabadon választott köztársasági elnök, tíz éven át 1990 és 2000 között töltötte be ezt a tisztséget. Hivatali ideje alatt, hatalmas népszerűségnek örvendett, a köznyelv csak Árpi bácsinak hívta.
 

A propaganda média nem fogja a gyűlöletet szító társait kivetni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, ha te is elítéled az ilyen kirohanásokat Göncz Árpád ellen!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top