Politika

Rendkívüli hír: Durván pofára esett Bayer Zsolt – véget ér a szép világa a nagypofájú megmonónak

Fotó: Népszava

V. Naszályi Márta a demokratikus pártok I. kerületi polgármestere lecsap a nagyszájú megmondóember pofátlanságára.
 

Emlékszik még, mekkora botrány volt Bayer Zsolt várba költözése körül? Gyakorlatilag fillérekért bérel luxuslakást az önkormányzattól a Fidesz V. számú tagkönyvének tulajdonosa.

Nem csalás, nem ámítás, az igen impozáns környéken lévő – konkrétan a várnegyedben fekvő – 48 négyzetméteres önkormányzati lakást Bayer nem több, mint:

32 ezer fotintot fizet

 

A kerület új polgármestere V. Naszályi Márta a 444.hu-nak adott interjújában ezzel kapcsolatban kijelentette:

Bayer Zsolt számíthat arra, hogy a lakása bérleti díja felül lesz vizsgálva.

 
Azonban a kerület vezetése nem tervezi egyenlőre, hogy kirakja Bayert az általa bérelt lakásból. A polgármester szerint:

Nincs ilyen szándék pillanatnyilag, hogy felbontsuk vele a szerződést.

 

Viszont azt látni kell, hogy mondjuk például a költségelvű lakbérekkel kapcsolatban törvényi kötelezettség, hogy minden évben felül legyen vizsgálva, hogy valójában mennyi az önkormányzat költsége a bérlakásaira, és a költségelvű lakbért minden évben korrigálni kell annak alapján, hogy mennyi a valós költség.

 

Mert hiszen a költségelvű azt jelenti, hogy annyit fizetsz nekünk a lakásért, amennyibe nekünk kerül az, hogy fenntartjuk.

Jelenleg mennyit fizet a költségelvű lakást bérlő lakó egy négyzetméterért?

 
425 forint plusz áfát. Az biztos, hogy a költségelvű lakbért felül kell vizsgálni, és korrigálva lesz. Tehát mondjuk Bayer Zsolt számíthat arra, hogy a lakása bérleti díja felül lesz vizsgálva.

Forrás: 444.hu/BalraMagyar/forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top