Politika

Két mexikói templomot újít fel kétmilliárdból az Orbán-kormány!

fuggetlennemzet.hu

Most, hogy végre minden hazai kórház szemkápráztató pompában ragyog; hogy az összes eddigi romos magyar templom renoválásra került; azután, hogy a magyar városok terein és főutcáin csakúgy csillognak a rekonstrukciók után megújult épületek; most hogy végre gyermekeink makulátlan óvodákban, iskolákban tanulhatnak, nos ilyen sikerek után a mindezt magvalósító Orbán-kormány úgy döntött, hogy a szomszédos Mexikónak is besegítünk egy picit. Miért ne?




 

Annak a Mexikónak, amely a világ GDP (nominális) rangsorában a 15. helyen áll az 58. helyen kullogó Magyarországgal szemben. Annak a Mexikónak, amelyik a jelenlegi előrejelzések szerint 2050-re le fogja pipálni például Japánt vagy éppenséggel Anglia, Franciaország és Németország gazdaságát.

 

Ráadásul így néz ki a leromlott állapotú templom. Ennél mi több száz ramatyabb állapotban lévő templomot tudnánk mutatni Orbán Viktornak, azok felújítására költsön kétmilliárdot a mi pénzünkből!




Persze mi megértjük, hogy a jó szomszédság miatt ápolnunk kell a tőlünk légvonalban körülbelül 10.000 kilométerre lévő országgal a kapcsolatokat. Ja, nem!

Forrás: Zsúrpubi




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top