Politika

Végleg kicsinálnák Karácsonyt: Tarlós legnagyobb szégyenét akarják rákenni

Pestibulvar.hu

Új szintre lépett tegnap a Karácsony Gergely elleni kormányzati uszítás, amikor több orbánista portál is egyszerre azt írta, hogy állításuk szerint




KARÁCSONYÉK “ELUTASÍTOTTÁK” AZ M3-AS METRÓ UTÓLAGOS KLIMATIZÁLÁSÁT.

 

A revolversajtó Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatójának Facebook-bejegyzésére hivatkozott, aki azt írta: “Nagyon sajnálom, hogy hosszú vita után az M3-as metró orosz vonatainak utólagos klimatizálását – Ughy Attila képviselő javaslatát elutasítva – végül nem emelte be az idei költségvetésbe a Közgyűlés, így a következő nyarak is tűzforró metrószerelvényeken telnek, hisz idén meg sem tud indulni a vonatok klimatizálása fedezet hiányában.

EGY GOND VAN EZZEL: HOGY HAZUGSÁG.

 




Karácsony Facebook-oldalán azt írta, elképesztő pofátlanság, hogy pont azok kérik számon a klímaberendezések hiányát, akik közvetve, vagy közvetlenül, gazdáik politikai és oligarcháik gazdasági érdekeit kiszolgálva, de részt vettek a bűncselekmény gyanúját is felvető orosz metrókocsi-beszerzésben.

“LEGYEN VILÁGOS: MIATTUK, KIZÁRÓLAG MIATTUK VAN DÖGLESZTŐ MELEG NYÁRON A 3-AS METRÓN. EZ AZ Ő SZÉGYENÜK. MI PEDIG KIVIZSGÁLJUK ENNEK A BESZERZÉSNEK A KÖRÜLMÉNYEIT. IJEDTSÉGÜK INDOKOLT”

– írta Karácsony. Kiderült ugyanis, hogy nem azért mondtak nemet a módosítóra, mert ellenzik az utólagos klimatizálást, hanem azért, mert a forrás már eleve rendelkezésre áll, a gondot nem a pénz hiánya okozza. A kérdés Karácsony szerint most az, hogy a költségeket lenyelessék-e az orosz beszállítóval, vagy a budapestieknek kelljen fizetniük. A főpolgármester értelemszerűen nem velünk akarja kifizettetni Tarlós szégyenét, hanem az oroszokkal, Orbán revolversajtója most mégis úgy tesz, mintha Karácsony ellenünk dolgozna.

 

További bizonyíték, hogy a kormánymédia aljas módon hazudik, hogy Karácsony azt is elmondta, a BKV ráadásul már jelenleg is tárgyalásban van öt nagy külföldi klímagyártóval a legjobb műszaki megoldások kialakításáról. Ennek eredményeiről ígérete szerint folyamatosan tájékoztatni fogja majd a budapestieket.




 

A főpolgármester bejegyzését itt elolvashatják teljes terjedelmében:

A kormányzati álhírgyárban nincs szünnap, a pofátlanság pedig – úgy tűnik – határtalan arrafelé. Mert nehéz jobb szót…

Közzétette: Karácsony Gergely – 2020. február 27., csütörtök

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top