Politika

Tiborcz István körei újabb milliárdokkal gazdagodnak!

Ellenzek.net

Tiborczék irodaházában landolt a turisztikai ügynökség 5 milliárdos munkája – írta meg a 24.hu egy nettó 5 milliárd forintos megbízással kapcsolatban, amelyet a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.-hez tartozó társaságoktól kapott az Eubility Group Tanácsadó Kft – tudta meg a hirklikk.hu.




 

A lap arra is rámutat, hogy az eddig is milliárdos éves bevételeket produkáló cég tulajdonosai erős szálakkal kötődnek a NER-hez.

A szóban forgó szerződés egyébként turisztikai fejlesztésekhez kapcsolódó projektkoordinációról szól, a teljesítés helyszíne az Egyesült Arab Emírségek, Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia és Ausztria lesz.

 

A 24.hu kiderítette, hogy a nyertes cég Figura Ferenc, Knyihár Krisztián és Dicső László érdekeltsége, és 2010 óta tanácsadói szerződésekből tettek szert jelentős bevételre. Ám a portál megállapításai szerint, a napelembizniszben is részük van, ezen keresztül köthetők Sájer Gáborhoz, aki viszont abban az időben vezette a köztudottan Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Elios Zrt.-t, amikor az milliárdos állami beruházások kivitelezését nyerte el, és amelynél az Európai Unió csalás elleni hivatala (OLAF) költségvetési csalás, sőt, bűnszövetkezet nyomaira bukkant.

 




A lap megemlékezik arról is, hogy a Dicső László tulajdonában lévő Alagút Investments Ingatlanhasznosítási Kft.-t éppen a napokban vette meg a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Appeninn Nyrt.

 

A cég valójában egy irodaházat takar, ahol Knyihár, Figura és Dicső több cége is megtalálható, köztük az Eubility Tanácsadó Kft. is.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top