Politika

Tiborcz István egykori üzlettársa több száz millió közpénzre pályázik

Pestibulvar.hu

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a miniszterelnök családi és baráti köre, mindig remek ötletekkel állnak elő, melyet a magyar állam, az adófizetők pénzéből, szívesen támogat is. Most épp Tiborcz István korábbi üzlettársa, Paár Attila kért vissza nem térítendő támogatást, hogy kiállíthassa a magán festménygyűjteményét Győrben – közölte a 24.hu.




MINDEZT PERSZE ÚGY, HOGY Ő A HUSZONKILENCEDIK LEGGAZDAGABB MAGYAR VÁLLALKOZÓ, BECSÜLT VAGYONA PEDIG 43 MILLIÁRD FORINT.

 

A tehetős vállalkozó a cégén keresztül összesen 300 millió forintot igényelt a Magyar Turisztikai Ügynökségtől egy galéria létrehozására, ahol Paár a tulajdonában álló Cziráky Lajos és Tóvári Tóth István győri kötődésű művészek festményeit állítaná ki.

 

A galéria a győri Király utcában kapna helyet, ahol a vállalkozó 2018-ban már megszerzett egy műemléképületet.

A galéria felállításának teljes költsége 1,2 milliárd forint lenne, ennek negyedére kért támogatást Paár. Tiborcz volt üzlettársa egyébként nem egy konkrét pályázati felhívásra jelentkezett, hanem saját ötletként kereste meg a turisztikai ügynökséget, hogy támogassák elképzelését.




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top