Politika

Kovács Zoltán fősorosozó államtitkár a nemzeti konzultációt félti a koronavírustól

Kép forrása: Balogh Zoltán/MTI

Kovács Zoltán kormányszóvivő interjút adott a Magyar Hírlapnak, amelyben szó volt a határvédelemről, a Fidesz és az Európai Néppárt ügyéről, az új nemzeti konzultációról és meglepő, de a nemzeti konzultációval kapcsolatban a koronavírusról is.




Az államtitkár a konzultációról azt mondta, ez az eszköz bevált, mert

egyedülálló ez a közvetlen kapcsolat a társadalom és a kormányzat között, az eddigi visszajelzések alapján pedig az emberek értékelik a lehetőséget.

 

Elmondása szerint volt olyan, hogy több mint kétmillióan válaszoltak. Hozzátette,

a március 15-e utáni héten kezdődhet az ívek postázása, és remélik, hogy a koronavírussal kapcsolatos kihívások nem fognak „bekavarni”.

 

Kovács szerint Soros és Brüsszel egymással karöltve próbálják meg eltiporni a szuverenista kormányokat, de a magyar kormány nem fogja ezt hagyni. Szerinte az Unió lopakodó üzemmódban pénzelné a kormánytól független, migrációt támogató szervezeteket.




 

Kovács Zoltán az interjú végén azt mondta, hogy kormányzati szóvivőként pártügyekben nem nyilvánulna meg, de az Európai Néppárt és a Fidesz ügyéről annyit elmondhat, hogy “nem nálunk pattog a labda”. Hozzátette, “a Fidesz elvei változatlanok, miközben az EPP folyamatosan balra sodródik”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top