Politika

Rémisztő felhívást tettek közzé: vesztésre áll a kormány a koronavírussal szemben?

Pestibulvar.hu

Miközben hétfőre már kilencre emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma Magyarországon, a járvány kezeléséért felelős Operatív Törzs újabb nyugtalanító felhívást tett közzé a koronavirus.gov.hu-n. A Pintér Sándor és Kásler Miklós által szignózott felkérésben arra kérik a kórházak vezetőit, hogy kérjék meg egészségügyi és műszaki-gazdasági dolgozóikat, hogy




SZÜNETELTESSÉK VAGY HALASSZÁK EL KÜLFÖLDI UTAZÁSAIKAT A JÁRVÁNYHELYZET IDEJÉRE.

 

Minderre szerintük azért van szükség, mert “a dolgozók egészségének megőrzése nemzetbiztonsági érdek, hiszen a betegbiztonság és az egészségügyi ellátás biztosításához kiemelten fontos az egészségügyi ellátó személyzet egészségének és munkaképességének megőrzése“.

 

Ez azt jelenti, ha lefordítjuk, hogy a kormány lényegében beismeri, hogy

VESZTÉSRE ÁLL A KORONAVÍRUSSAL SZEMBEN.

 

Nem kevesebbet állítanak ugyanis, minthogy az ellátórendszernek nincsenek tartalékai, akár a legkisebb kiesés is katasztrófát okozhat a járvány hatékony kezelésére. Normális országban erre a hírre

AZONNAL LEMONDANA MINDEN FELELŐS KORMÁNYZAT,

nincs még egy olyan ország ugyanis Európában, ahol szó nélkül eltűrnének egy olyan kormányt, ami rögtön az első adandó válsághelyzetben bebizonyítja, hogy teljesen alkalmatlan arra, hogy felelős egészségpolitikát folytasson, és százezrek életét veszélybe sodorja.




 

Csak a magyarok tűrik el, hogy becsapják, hülyére vegyék őket, vagy veszélybe sodorják az életüket, csak ők tűrik el szó nélkül saját kifosztásukat és megaláztatásukat. Kérdjük mi: hány embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy végre kinyíljon a magyarok szeme? Hány válságnak kell még bekövetkeznie, mire végre észreveszik, hogy mi folyik ebben az országban?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top