Politika

Egymást buktatják le a fideszesek – sokba fog ez fájni nekik

nyugatifeny.hu

Még a szórakozással töltött napokat is a választókkal fizettette ki a Fidesz korábbi II. kerületi polgármestere. Láng Zsolt ugyanis miután leváltották, a 3 milliós végkielégítése mellé még bruttó 7,3 millió forintot is felvett, mondván: a hivatali ideje alatt 154 szabadnapot ledolgozott, s ez után ennyi szabadságmegváltás jár neki.




 

Ezzel csak az a baj, hogy most kiderült:

A FIDESZES POLGÁRMESTER AZT IS MUNKANAPKÉNT SZÁMOLTA EL, AMIKOR A FUTBALL EURÓPA-BAJNOKSÁGON SZURKOLT!

A polgármestert egyébként saját párttársa, a Miniszterelnökség jelenlegi vezetője, Gulyás Gergely, buktatta le, mivel 2016. június 22-én ő tett fel egy fotót a Facebook oldalára arról, amin Lyonban együtt söröznek, miután a helyszínen megnézték a 3-3-ra végződött magyar-portugál meccset. Mindez a 24.hu hírportálnak tűnt fel, akiknek kérdésére a II. kerületi polgármesteri hivatal megerősítette, hogy Láng Zsolt a meccs napjára nem vett ki szabadságot. Vagyis

A FIDESZES POLITIKUS A VÁLASZTÓKKAL FIZETTETTE KI A FRANCIAORSZÁGI KIRUCCANÁSÁT ÚGY, MINTHA DOLGOZOTT VOLNA!

 




Láng Zsolt több mint 7 milliós szabadságmegváltása egyébként a legtöbb volt az összes távozó fővárosi polgármester között. Az összeg nagysága miatt a jegyző is vizsgálta az ügyet, de a polgármesteri hivatal végül fizetett. Az egykori fideszes polgármester korábban azt állította, hogy azért halmozódtak fel a ki nem vett szabadnapjai, mert 13 évig egyetlen alpolgármesterrel dolgozott.

A MOSTANI LEBUKÁS UTÁN EZ A VÁLASZ MÁR NEM LESZ ELÉG.

 

Kíváncsian várjuk, vajon vizsgálja-e bárki a nyilvánvalóan jogcím nélküli kifizetés ügyét.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top