Politika

Felmérés: Áder János a legnépszerűbb magyar politikus

fuggetlennemzet.hu

Továbbra is Áder János köztársasági elnök (52 százalék) vezeti a Medián február 7-e és 13-a között készített politikusi népszerűségi listáját. Őt Orbán Viktor (49 százalék) és Varga Mihály (47 százalék) követi.
 

A felmérést ismertető HVG hangsúlyozza, hogy a kormányoldal arcai általában népszerűbbek, ami érthető, hisz a válaszadók között jóval több a Fidesz-szavazó. A kormánypárti politikusok kedveltségi átlagpontszáma 39, az ellenzékieké 30.

 

A negyedik helyen Szijjártó Péter (46 százalék) áll, őt Márki-Zay Péter (44 százalék) és Karácsony Gergely (43 százalék) követi, szinte holtversenyben.

 

Majd Pintér Sándor és Donáth Anna következik, egyaránt 38 százalékos eredménnyel, és Kövér László házelnök a maga 37 százalékával. Az öt legnépszerűbb ellenzéki politikus közül három, Donáth Anna, Fekete-Győr András és Cseh Katalin a Momentum tagja.

 

Kásler Miklós miniszter a kormányoldali mezőny sereghajtója(31 százalék), az ellenzéki oldal és az egész rangsor utolsó helyezettje pedig Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke (18 százalék).

Forrás: ATV
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top