Politika

Mindenkit szembeköpött Orbán a nemzeti ünnepen: ekkora hazaárulást még nem követett el

Pestibulvar.hu

Szombaton 18,5 milliárd forint rendkívüli átcsoportosításáról döntött a kormány a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból. Na végre, gondoltuk elsőre naivan, amikor értesültünk a hírről. Aztán jött a pofára esés: kiderült, hogy a 18,5 milliárdból




CSUPÁN 2 MILLIÁRD FORINTOT CSOPORTOSÍTOTTAK ÁT A KORONAVÍRUS ELLENI VÉDEKEZÉSRE!

 

Mutatjuk, milyen jellegű dolgokra költötték a többit:

  • Elment pl. 2,77 milliárd a Miniszterelnökségnek “az egyházi épített örökség védelme és egyéb beruházások javára”,
  • valamint 8,7 milliárd az innovációs minisztériumnak “a hulladékgazdálkodási feladatok kezelésére, és a kapcsolódó kártalanításokra”.

 

De nemcsak a rendkívüli tartalékból költöttek, a központi maradványelszámolási alapból eltapsoltak még további 13,17 milliárdot, kapaszkodjanak meg,

A MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZ ANDRÁSSY ÚTI ÉPÜLETÉNEK FELÚJÍTÁSÁRA,

és mintha ez nem lenne elég, újabb 4,56 milliárdot az Eiffel Műhelyházra.

 

A szomorú (és egyben felháborító) helyzet tehát az, hogy 2020. március 15-én, az 1848-as szabadságharc 172. évfordulóján, amit azért kellett lefújni, mert Magyarországot is utolérte a modern emberi történelem legsúlyosabb globális válsághelyzete, a hivatalban lévő magyar miniszterelnök sürgetőbb feladatnak tartja az Operaház haladéktalan felújítását, mint a magyar emberek életét.




 

Ha van igazság a világon, ezért az embertelen hazaárulásért Hágában fog majd felelni, emberiség elleni bűntett miatt. Büszkék lehettek a “miniszterelnökötökre”, Fidesz-szavazók!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top