Politika

Arrogánsan letorkolta Kovács Zoltán az újságírót, aki megkérdezte: miért kivételeztek Pintér Sándorral (+videó)

nyugatifeny.hu

Mutatjuk, hogy válasz helyett mit kapott.




Vasárnap jelentették be, hogy Pintér Sándor belügyminisztert letesztelik koronavírusra, mivel szerdán találkozott Marokkó közlekedési miniszterével, akiről azóta kiderült, hogy fertőzött a vírussal.

 

Ezzel kapcsolatban a kormány közleményében azt írta:

„Minden magyar állampolgárra egyformán érvényesek a szabályok, ezért Pintér Sándor belügyminiszter esetében is elkezdődtek a járványügyi vizsgálatok.

 




A miniszternek tünetei nincsenek, ennek ellenére az egészségügyi előírásoknak megfelelően az ő esetében is elvégezték a szükséges vizsgálatokat, melyeknek eredményéről a nyilvánosságot is tájékoztatni fogjuk.”

 

Ugyanakkor a jelenleg érvényes magyarországi protokoll értelmében tünet és kapcsolat egyszerre kell ahhoz, hogy teszteljenek valakit ma koronavírusra.

 

Magyarán: nem elég csak betegnek lenni, de az sem elég, ha valaki együtt volt egy koronavírusossal, és nem lázas. A két feltételnek egyszerre kell teljesülnie.

 

Voltak egészségügyi dolgozók, akik vélhetően napokig voltak együtt koronavírusos beteggel megfelelő védőfelszerelés nélkül, de elsőre még tesztelni sem akarták őket, mivel nem voltak lázasak.

 

444.hu munkatársa erre szeretett volna rákérdezni a vasárnapi vírusinfón, de Kovács Zoltán államtitkár érdemi válasz helyett dermesztő stílusban torkolta le az újságírót.

 




Mutatjuk:

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top