Politika

Dobrev Klára: Hány embert veszítünk még el? Látom és hallom a lopakodó félelmet

nyugatifeny.hu

Az EP alelnöke megkérte a fiatalokat, figyeljenek oda a környezetükben a segítségre szoruló idősekre.
Dobrev Klára vasárnap esti posztját változtatás nélkül idézzük:

Meghalt egy ember. A koronavírus első áldozata. Részvétem a családnak, barátoknak, minden szerettének. Látom és hallom a lopakodó félelmet magam körül. Meddig tart? Hány embert veszítünk még el? A félelem megbéníthat, ám cselekvésre is ösztönözhet.

 

Mindenki fél, bevallom, magam is. Félelmemnél azonban a féltés erősebb. Féltem szeretteimet, barátaimat, és miért tagadnám, féltem az országomat.

 

A félés és a féltés azonban meg is tudja sokszorozni erőnket!

 
Tudom, nem könnyű hosszasan a négy fal között maradni, mégis, az idősebbek, ha tehetik, ne mozduljanak ki.

 

Tudom azt is, hogy a tétlenség lélekölőbb és fárasztóbb tud lenni az egész napos tevékenységnél. Arra bátorítanék ezért mindenkit, segítse egymást ötletekkel, olvasnivalóval, jó filmekkel.

 

Azt kérem a fiatalabbaktól, nézzenek körül környezetükben, van-e a szomszédjában olyan idős néni vagy bácsi, akit eddig talán észre se vett, de ma talán segítségre szorul. Egy-egy bevásárlás, ügyintézés most életet menthet.

 

Nehéz, embert próbáló, gyakran szívszorító időszak kezdődik, és azt sem tudjuk, meddig tart, mennyi fájdalmas áldozatra kell felkészülnünk.

 
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra. Vigyázzunk hazánkra!

Dobrev Klára

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top