Politika

Beindult a vészforgatókönyv: nem várt méreteket ölthet a járvány itthon is

Pestibulvar.hu

Bár vasárnap még Kovács Zoltán államtitkár még arrogánsan visszautasította az orvosi kamara szakmai javaslatait, azokat politikai hangulatkeltésnek minősítette, szerencsére a józan ész kerekedett felül, és a kormányzat azoknak a legnagyobb részét megfogadta.
 

A helyzet súlyosságát támasztja alá, hogy az országos tisztifőorvos a budapestiek mellett

MISKOLCON, SZEKSZÁRDON, AJKÁN ÉS KISKUNHALASON JELÖLT KI NÉGY ÚJ JÁRVÁNYKÓRHÁZAT!

 

Valószínűleg már Orbán is tudja, hogy eddig nem látott méretű járvány fog végigsöpörni az országon, és mindenkiért ő lesz az egszemélyi felelős, aki amiatt hal meg, mert nem jutott neki megfelelő ellátás!

Ezért van az, hogy bár az egybites kormányzati kommunikációs droidok még mindig a “soros-migráns-liberális” háromszögben bolyonganak, a háttérben megerősödtek a józan, szakmai hangok is. Ezt támasztja alá az is, hogy ellenzéki javaslatokat is megfogad a kormányzat, amire az elmúlt 10 évben nem volt példa.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top