Politika

Teljes a káosz a külügyben: ostorral kell az embereket hajtani, hogy dolgozzanak

Pestibulvar.hu

Magyar Levente miniszterhelyettes levelét küldték körbe a Szijjártó vezette külügy főosztályvezetőinek. A levél szerint eléggé kaotikus állapotok uralkodhatnak most a minisztériumban, olyan mértékben lazult fel a munkafegyelem, amit a vezetők már nemhagyhatnak szó nélkül.
 

„Kérek mindenkit, akit érint, hogy vezetőként függetlenítse magát az általánossá vált, néhol

MÁR-MÁR FEJVESZTETTSÉGBE HAJLÓ VÁLSÁGHANGULATTÓL,

és a leghatározottabban vegye elejét annak a vírushoz hasonló sebességgel terjedő jelenségnek, hogy a fertőzéstől való atavisztikus félelem fogságában munkatársaink közül egyre többen érzik magukat felmentve a hivatali rend írott és íratlan szabályai alól” – írja Magyar az Index által megszerzett levélben.

De nem csak ez a levél jelzi, hogy problémák lehetnek a minisztériumban. A nemzetközi koordinációért felelős akciócsoport vezetője, Menczer Tamás is súlyos következményeket helyezett kilátásba egy körlevélben: „Amelyik misszióvezető nem tud a koronavírussal kapcsolatban szóban vagy írásban feltett kérdésre azonnal, a legfrissebb adatoknak megfelelően helyes választ adni, az berendelésre kerül. Minden információért, amely a missziókról jön, személyesen a nagykövet felel!” – írta az akciócsoport vezetője.

 

Egy ilyen válsághelyzetben az állami irányítórendszerben és kormányzatban tapasztalható fegyelmezetlenség könnyen káoszhoz és anarchiához vezethet. Így a NER-nek most meg kell birkóznia a saját adminisztrációjában eluralkodó pánikkal is.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top