Belföld

Besokallt a Westend egyik dolgozója: nagyon beolvasott a felelőtlen nyugdíjaskorúaknak (+videó)

Forrás: Filepp Richárd - Facebook

Kemény videót töltött fel közösségi oldalára kedd délután Filepp Richárd, a WestEnd Vitaflex tulajdonosa. A táplálékkiegészítőiről ismert Filepp azon akadt ki, hogy elmondása szerint hiába az egészségügyi előírások,




MA 90 SZÁZALÉKBAN OLYAN EMBEREKET LÁTOTT AZ ÁRUHÁZBAN MÁSZKÁLNI, AKIK A VESZÉLYEZTETETT KOROSZTÁLYBA TARTOZNAK.

 

Filepp elmondta: nem uszítani szeretne, ő maga is tökéletesen egyetért azzal, hogy fontos, hogy megvédjük az időseinket. Ehhez szerinte még az sem lehet túl nagy áldozat, hogy sokan anyagilag el fognak lehetetlenülni. Azt viszont már nem tudja megérteni, hogy ha mások hajlandóak ekkora áldozatot vállalni,

AKKOR SOK IDŐS EMBER MIÉRT NEM HAJLANDÓ CSERÉBE FELELŐSSÉGTELJESEN VISELKEDNI.

 

Hozzátette: nem azokra az idősekre gondol, akiknek halaszthatatlan elintéznivalójuk akad, pl. élelmiszert vagy gyógyszert vásárolnak, hanem azokra, akik csak úgy mászkálnak a Westend folyosóin, mintha legalábbis semmiféle járványügyi vészhelyzet nem lenne.

Mint mi is beszámoltunk róla, és amit közben az operatív törzs is megerősített keddi hivatalos sajtótájékoztatóján, még mindig túl sok idős ember veszi igénybe a tömegközlekedési eszközöket. Az országos tisztifőorvos nyomatékosan arra kérte az idősebbeket, hogy csak akkor hagyják el otthonaikat, ha feltétlenül szükséges, más esetben mindenképp maradjanak otthon.




 

Filepp videóját itt megtekinthetik:

Vérlázitó ami itt történik a Westendben…🤬🤬🤬

Közzétette: Filepp Richárd – 2020. március 18., szerda

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top