Politika

Azonnal el kell kezdeni a tömeges koronavírus-tesztelést! – Dr. Komáromi Zoltán drámai felhívása

nyugatifeny.hu

Magyarországon 3 hét alatt végeztek annyi vizsgálatot, mint máshol egy nap alatt.




Mindössze 3007 laborvizsgálatot végzett el három hét alatt a kormány, ez kritikusan kevés – közölte pénteki videóüzenetében Dr. Komáromi Zoltán, a DK egészségpolitikusa.

 

Dr. Komáromi elmondta: Magyarországon a koronavírus-fertőzések számának növekedési görbéje nem hasonlít más országok növekedési görbéjéhez sem, noha más országokban annyi tesztet végeznek NAPONTA, mint nálunk három hét alatt.

“Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy a magyar kormány vagy nem akarja tudni, vagy nem akarja elmondani a fertőzöttek valós számát”

– fogalmazott a szakember.




 

A DK azt követeli, hogy a kormány haladéktalanul kezdje el a tömeges koronavírus-tesztelést – nyomatékosította az ellenzéki párt egészségpolitikusa.

 

Dr. Komáromi hozzátette: tesztelni kell a tüdőgyulladásban elhunytakat is, mert ha koronavírusban haltak meg, akkor a szeretteik kontaktszemélyeknek számítanak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top