Politika

Pokoli hónapok jönnek: a pénzügyminiszter nem látja a zuhanás végét

Pestibulvar.hu

Bár Orbán tegnap bejelentette, hogy megmentette a strómanja, Mészáros Lőrinc turisztikai vállakozásait, a gazdasági szereplők egyáltalán nem derülátóak. A kormányzat részéről Varga Mihályon tört ki az ATV műsorában őszinteségi roham, amikor azt mondta:




„ZUHANUNK … A SZAKÉRTŐK, AZ ELEMZŐK ANYAGAI ARRÓL SZÓLNAK, HOGY NEM LÁTSZIK A CSÖKKENÉS VÉGE.”

 

Miközben eddig gazdasági diadalmenteről szóltak a hírek, most már akár GDP csökkenés is lehetséges, a pénügyminiszter szerint a 4 százalékra prognosztizált növekedés 0,3 százalékos csökkenésbe fordulhat át. Ma még csak a szálláshelyek és vendeglátás szenved károkat, de egyre több más szolgáltatás, fodrászok, sport klubok zárják be a kapuikat. A

TÖMEGES ELBOCSÁJTÁSI HULLÁM

az autóipar teljes leállásakor következhet be, hiszen itt nem csak a Mercedes, Audi, Opel, Suzuki közvetlen dolgozókról van szó, hanem az idehaza kiépített beszállítói hálózatról.

A kormányinfón sem tudta Gulyás Gergely tagadni, több százezres munkanélküliségre számít a kormányzat.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top