Belföld

A karanténkórházként szolgáló Szent László Kórház egyik nővére is koronavírusos lett

168ora.hu

A Szent László Kórház egyik dolgozója is megfertőződött koronavírussal – erősítette meg az ATV értesüléseit az Operatív Törzs. Az ATV információi szerint a Szent László Kórház gégészetén dolgozó egyik nővérnek is pozitív koronavírus-tesztje lett. Mint a csatornának írt levelükben írják, a kolléga




„jó általános állapotban van, szerda este láz és köhögés jelentkezett nála.

 

Ezért a hatályos eljárásrendnek megfelelően megvizsgáltuk koronavírus-fertőzésre.”

 

Az esetet a járványügyi hatóság vizsgálja.

 

24.hu azt írta, a Szent László Kórházban rendezték be először az orvosi karantént, amikor megjelent a koronavírus Magyarországon. Ez az első eset, hogy ott dolgozónál mutatták ki a fertőzést.

 

Az orvosi kamara már több, mint egy hete jelezte, hogy nincs elég védőfelszerelés az egészségügyi dolgozóknak.  A szervezet szerint az igazi problémát nem a műszerek, hanem az egészségügyi dolgozók elégtelen száma okozza majd, ugyanis már most több tucat szakember került karanténba. Pontos számot nem árult el erről az operatív törzs.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top