Politika

Drámai segélykiáltás egy magyar orvostól! A Fidesz el akarja némítani!

Képünk illusztráció, nem a cikkben szereplő személy látható rajta | pestibulvar.hu

Szinte naponta cáfolják meg a szakemberek Orbán Viktort, aki a napokban arról beszélt, hogy szerinte Magyarországon van elegendő védőfelszerelés. Most az Uzsoki Utcai Kórház főorvosa posztolt egy drámai hangvételű felhívást a Facebookra, amelyben arra kéri az embereket, hogy aki csak tud, segítsen nekik, mert neki és a kollégáinak nincs védőfelszerelésük. Az orvos a bejegyzése alatti kommentben szó szerint ezt üzeni:




„MI 4 HETE PRÓBÁLUNK MEGFELELŐ ESZKÖZÖKET BESZEREZNI, NEM SOK SIKERREL.”

 

Az orvos sorai mélységes elkeseredettségről árulkodnak. „Csak egy dolgot szeretnék kérni mindenkitől, akinek lehetősége, kapcsolata van, és szeretné segíteni a munkánkat. Olyan védőfelszereléseket kérünk, amelyek képesek megvédeni azokat a dolgozókat, akik közvetlenül a tünetmentes, és a már tünetes fertőző betegekkel is foglalkoznak, vizsgálják, kezelik, segítik őket. Meg kell védeni az egészségügyi dolgozókat! Rajtuk most nagyon sok fog múlni!

 

Döbbenetes, hogy a hivatalos fideszes propaganda eközben teljes erőből azt harsogja, hogy nincs itt semmiféle eszközhiány, ezt csak az ország ellenségei terjesztik. Igen ám, de az orvosok és nővérek ismerik a valóságot és mivel a saját egészségük és életük megvédéséről van szó, egyre többen fordulnak a nyilvánossághoz. Valószínűleg a Fidesz is érzi, hogy már nem sokáig bújhatnak a központi hazugságok paravánja mögé,

EZÉRT AKARJÁK ELFOGADNI A DIKTÁTOR TÖRVÉNYT, AMELY SZERINT BÜNTETÉS JÁR ANNAK, AKI KIMONDJA A HIVATALOS ÁLLÁSPONTTAL ELLENKEZŐ VALÓSÁGOT!

 

Nagy kérdés, hogy a magyar emberek vajon elfogadják-e, hogy Orbán Viktor teljhatalmat kapva akár a hatályos törvényekkel szembemenve is dönthessen bárki sorsáról, vagy megakadályozzuk, hogy Magyarország végleg a mindenkit elhallgattató diktatúra káoszába süllyedjen.




 

Kedves Ismerőseim, barátaim!A lakosság egészségügyi ellátását végző kórházi, szakrendelői és alapellátó dolgozók…

Közzétette: András Csaba Nagy – 2020. március 20., péntek

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top