Politika

Belegyalogolt az egészségügyi dolgozókba Orbán a parlamentben

Pestibulvar.hu

A diktátor-törvény vitáját hétfőn tartották a parlamentben, Orbán Viktor is felszólalt. Egy ponton azt mondta, idézzük:




“NEKEM 133 BÁTOR EMBER KELL. AZ ORSZÁG 133 LEGBÁTRABB EMBERE. ÉS AZOK ÖNÖK, ITT, A KORMÁNYPÁRTI OLDALON.”

 

Csak hogy világos legyen, mit is jelent az, amit mondott: Magyarország kormányfője szerint jelen pillanatban tehát az ország legbátrabb emberei nem az egészségügyi dolgozók, vagy az élelmiszerboltokban helytállók,

HANEM AZOK A POLITIKUSOK, AKIKET MÉG ILYENKOR IS CSAK ANNYI TUD FOGLALKOZTATNI, HOGY ADJANAK MÉG TÖBB HATALMAT A VEZÉRÜK KEZÉBE.

 

Elképzelni is nehéz lenne ennél cinikusabb, gyalázatosabb megjegyzést, főként úgy, hogy azt az ország első számú vezetője tette. Ezek után mondhat Orbán bármilyen sablonmondatot, amivel az egészségügyisek munkáját dicséri (mondott is egy pár ilyet), de hiába, mert már leleplezte magát, kiderült, hogy valójában mennyibe veszi őket: semennyibe.




Orbán, ahelyett hogy megnyugtatással szolgált volna az ország népének, újfent csak azt bizonyította, hogy többet jelentenek számára a gombnyomogató szolgái, akik teljhatalomhoz juttatják, mint azok, akik akár az életüket kockáztatva jelen pillanatban is vállt vállnak vetve küzdenek a magyar emberekért. Nehéz lenne szavakkal körbeírni ilyen szintű árulást.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top