Politika

Dupla fizetést kér a kormánytól az egészségügyi dolgozóknak a köztisztviselők szakszervezete

168ora.hu

Többek között négy hét igazgatási szünetet kér a területi és központi igazgatásban Orbán Viktortól a Magyar Köztisztviselők Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) elnöke Boros Péterné – szúrta ki a 24.hu. Az MKKSZ elnöke azt szeretné, hogy az egy hónapos szünet idejére is teljes fizetést kapjanak a köztisztviselők. Boros Péterné videóüzenetében több védőfelszerelést szeretne, illetve azt, hogy




dupla fizetést kapjanak a szociális ellátásban dolgozók, az egészségügyi dolgozók, a rendőrök, a katonák és a tűzoltók is.

 

BOROS PÉTERNÉ, AZ MKKSZ ELNÖKÉNEK ÜZENETE ORBÁN VIKTOR, MINISZTERELNÖK ÚRHOZ

A közszolgálati dolgozóktól – kormánytisztviselőktől, önkormányzati köztisztviselőktől, szociális ágazati dolgozóktól és másoktól (80 %-ban nőktől) – a koronavírus megelőzésével kapcsolatos munkavállalói tapasztalataik alapján az Ő képviseletükben következő kéréssel fordulok Önhöz annak érdekében, hogy Magyarországon ne fordulhasson elő, amit a hiradók az európai járvány vészhelyzetről mutatnak. Ön is láthatta, hogy az olaszországi Bergámóban, katonai teherautók végeláthatalan sora szállítja a járványban elhunytakat. Ez Magyarországon nem szabad, hogy megtörténjen.

Közzétette: MKKSZ – 2020. március 23., hétfő

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top