Politika

Döbbenetes nyerészkedés! Becsapják a válsággal küzdő családokat!

Pestibulvar.hu

Tudják önök, hogy a Fidesz még most, a legsúlyosabb járványhelyzetben is háromszoros áron adja a földgázt a magyar családoknak? Pedig ez a helyzet. Egy köbméter gázt 33-37 forint körüli összegért lehet vásárolni, miközben Orbánék 2014. április 1-je óta 101 forintot fizettetnek a magyar emberekkel!




EZ NAGYON DURVA NYERÉSZKEDÉS, AMIRŐL EDDIG CSAK KEVESEN TUDTAK!

 

Az állami Magyar Földgázkereskedő Zrt. évente 40 milliárd forintot nyer azon, hogy az olcsón behozott gázt a Fidesz háromszoros áron adja a magyar családoknak. A mostani válsághelyzetben a Fidesz megtehetné, hogy csökkenti a lakossági gáz árát, ezzel is mérsékelve az emberek anyagi terheit, de

ORBÁNÉK MÉG BESZÉLNI SEM HAJLANDÓAK ARRÓL, HOGY A VALÓDI, HARMADÁRA CSÖKKENT GÁZÁRAT FIZETHESSÜK!

 

Pedig a földgáz ára csak az elmúlt egy évben 62 százalékkal csökkent! Ezzel a magasan tartott árral a Fidesz egyes számítások szerint évente 70 ezer forintot vesz ki minden magyar háztartás kasszájából!

Az MSZP eddig 11 alkalommal javasolta, hogy a Fidesz ne adja háromszoros áron az évek óta olcsóbb gázt, de a kormánypártok ezt mindig lesöpörték az asztalról. Az ellenzéki párt válságkezelő javaslatai között most is ott van a gáz árának csökkentése, de Orbánék erről mélyen hallgatnak.




A FIDESZ MÉG A LEGSÚLYOSABB VÉSZHELYZETBEN IS BEHAJTJA A CSALÁDOKON A HÁROMSZOROS GÁZÁRAT,

a nyereséget pedig csöndben zsebre teszik…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top