Politika

Az MSZP-nek elege lett a védőfelszerelések hiányából! Erre mit lép a Fidesz?

Pestibulvar.hu

Elég volt a kormányzati ígérgetésből, a csak fotókon mutogatott védőfelszerelésekből! Valószínűleg erre gondolhattak az MSZP parlamenti képviselői, amikor úgy döntöttek, hogy az eddigi parlamenti javaslataikon túl sokkal kézzelfoghatóbban is segítenek a kórházakban dolgozó orvosoknak és nővéreknek, valamint a rászoruló családoknak. A párt elnöke, Tóth Bertalan ma videóüzenetben jelentette be, hogy




AZ MSZP KÉPVISELŐI A FIZETÉSÜKBŐL FEJENKÉNT EGYMILLIÓT, VAGYIS ÖSSZESEN 15 MILLIÓ FORINTOT AJÁNLANAK FEL VÉDŐFELSZERELÉSEK ÉS TISZTÍTÓSZEREK BESZERZÉSÉRE!

 

Azért, hogy az adomány valóban el is jusson az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozókhoz, illetve a rászoruló családoknak, az MSZP az összeget a saját szolidaritási alapján keresztül, a párt megyei elnökeinek a koordinálásával juttatja el az érintettekhez. Ahogy Tóth Bertalan fogalmazott: „az MSZP ezzel tud most konkrétan segíteni a járvány leküzdésében azoknak, akik értünk dolgoznak, és akik segítségre szorulnak.”

AZ MSZP ELNÖKE EGYÉBKÉNT ÖNKÉNTESNEK IS JELENTKEZETT ABBA A CSAPATBA, AMELY A PÉCSI IDŐSEKET SEGÍTI A JÁRVÁNY IDEJÉN.

 

Kíváncsian várjuk, hogy a Fidesz erre vajon mit lép. Sokkal vagyonosabb képviselőik vajon követik-e az ellenzéki párt példáját?

Itt megnézhető Tóth bejelentése:

Az MSZP képviselői 1-1 millió Ft-ot, összesen 15 milliót ajánlanak fel tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére

Dr. Tóth Bertalan: Az MSZP képviselői 1-1 millió Ft-ot, összesen 15 milliót ajánlanak fel tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére. "Köszöntöm Önöket! A Magyar Szocialista Párt a koronavírus járvány idején többször hangsúlyozta, hogy számunkra a legfontosabb a magyar emberek életének és egészségének védelme, a magyar emberek megélhetési biztonságának garantálása.Éppen ezért állítottuk össze azt a védelmi csomagunkat, azt az ötpontos védelmi csomagot, amely az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozók védelméről, a magyar munkavállalók védelméről, a nyugdíjasok védelméről a magyar kis- és középvállalkozások védelméről szól.De az MSZP képviselői, ma konkrét cselekvésre szánták el magukat.Úgy döntöttünk, hogy fizetésünkből képviselőnként 1 millió Ft.-ot ajánlunk fel, összességében 15 millió forintot, tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére."Ezt az összeget az MSZP Szolidaritási Alapján keresztül, a Magyar Szocialista Párt megyei elnökeinek koordinálásával, az MSZP hálózata útján juttatjuk el a frontban dolgozók számára, az egészségügyben, és a szociális ágazatban dolgozók számára, illetve azoknak a rászoruló családoknak, akiknek ezeknek a védőfelszereléseknek a beszerzése, fertőtlenítőszerek beszerzése problémát okoz.Az MSZP képviselői és a Magyar Szocialista Párt ezzel tud most konkrétan segíteni a járvány leküzdésében, azok számára akik értünk dolgoznak a fronton és azok számára, akik segítségre szorulnak."#maradjotthon #vigyazzunkegymasra

Közzétette: MSZP – 2020. március 26., csütörtök

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top