Politika

Török Gábor: Orbán 3-6 hónap múlva előrehozott választást akarhat

nyugatifeny.hu

Olyan brutális gazdasági visszaesés jön a járvány után, amit 2022-ig nem húzna ki a Fidesz népszerűsége – véli a politológus.
Orbán Viktor és a kormány vezetői, stratégái már azon gondolkodnak, hogy mi lesz így a 2022-es választási esélyekkel – mondta Török Gábor az ATV szerda esti műsorában.

 

A politológus szó szerint úgy fogalmazott az adásban:

“Nyilván Orbán Viktor jól tudja azt, hogy a válságban most van a legkomolyabb esélye. Egy válságkezelés soha nem könnyű, és az is nyilvánvaló, hogy a válság után nagyon nehéz helyzetbe fog kerülni az ország és a kormány is.

 

Neki most, a válságkezelésnek ebben a szakaszában, amikor a probléma és annak következménye sem akkora, most kell előnyt szereznie. (…)
 

Nyilván ehhez szüksége van arra, hogy az a látszat kialakuljon, hogy jól kezeli a válságot. De ez kevés lesz. Nyilvánvalóan kell azon gondolkodni, hogy mi lesz utána.

 

Ha a járványveszély viszonylag hamar elmúlik, mondjuk 3-6 hónapon belül, én azon sem lennék meglepve, ha ezután a kormány azon gondolkodna, hogy nem fogja tudni kihúzni a 2022-es választásokig a népszerűségének megtartásával, és egy sikeres válságkezelés után

előrehozott választások

irányába vinné az országot.

 

Mert egyértelmű, hogy ilyen brutális gazdasági visszaesés kapcsán, ami itt be fog következni, a politikai kormányzás feltételei a lehetetlenségig változhatnak meg.”

 

A teljes videót >>IDE KATTINTVA<< nézheted meg.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top