Politika

Megugrott a fertőzöttek száma – Továbbra is gyors ütemben terjed a vírus

Forrás: MTI

Az előző naphoz képest jelentősen megemelkedett a magyarországi koronavírusos betegek száma. Míg tegnap a beazonosított fertőzöttek száma 447 volt,




MÁRA EZ A SZÁM ELÉRTE A 492 FŐT.

 

Sajnálatos módon nemcsak a megbetegedések, de ae elhunytak száma is emelkedett. A koronavírussal összeköthető elhalálozások száma 15-ről 16-re emelkedett.

 

Jelenleg még a csoportos megbetegedések időszakában vagyunk, amikor már az ország egész területén jelen van a vírus, így bárki bárhol elkaphatja. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy védekezzünk a fertőzéssel szemben, hordjunk maszkot ha lehet, és mossunk minél gyakrabban kezet, valamint kerüljük a személyes kontaktust.

Hazánkban 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 478 magyar állampolgárról derült már ki, hogy koronavírussal fertőzött, az elvégzett mintavételek száma már eléri a 14.146-ot, a gyógyultak száma pedig a 37 főre emelkedett.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top