Politika

Orbán elszámolta magát – A túlzott hatalom okozhatja a Fidesz bukását?!

Pestibulvar.hu

Mint az várható volt, hétfőn a kormánypárti többségű országgyűlés megszavazta a felhatalmazási-törvénytmelybe végül az ellenzéki képviselők kérését figyelmen kívül hagyva, nem került bele időkorlát.

 

Ezt a kormánypártiak azzal indokolják, hogy csak addig tart a különleges jogrend, ami az állam működésének egyik speciális formája, amíg a veszélyhelyzet ezt indokolja.

TEHÁT LÉNYEGÉBEN ADDIG, AMÍG A KORMÁNY KI NEM JELENTI, HOGY VÉGE A JÁRVÁNYNAK.

 

Mivel Áder János köztársasági elnök nem látott semmi kivetnivalót a törvénnyel kapcsolatban, így azt szinte azonnal aláírta és kedd éjféltől életbe is lépett.

Az ellenzéki pártok mellett több külföldi politikus és az Európai Unió is bírálja ezt a törvényt, mely lényegében teljhatalmat biztosít Orbánnak. Azt azonban nem szabad elfelejteni ezzel kapcsolatban, ha a demokrácia látszatát akarják fenntartani, akkor előbb vagy utóbb vissza kell vonni a mostani felhatalmazási törvényt.

EGY DOLOGGAL AZONBAN NEM SZÁMOLT ORBÁN!

 

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az egészségügy pusztulása, az oktatás színvonalának zuhanása, vagy bármi más negatív tényező miatt, a kormánypárt mindig az előző vezetésre mutogatott, hogy minden a szocialisták hibája, tőlük örökölték meg a problémákat. Ezt közel tíz év elteltével is bevethetőnek ítélték meg a kormánypártiak.

INNENTŐL KEZDVE AZONBAN, A JÁRVÁNY KÖVETKEZMÉNYEIÉRT EGYEDÜL A KORMÁNY LEHET FELELŐS!

 


Ez egy különleges helyzet, mellyel egyik korábbi párt se szembesült, azonban a Fidesz úgy gondolja, egyedül is képesek úrrá lenni a helyzeten. Így ha valami nagyon balul sül el, vagy valamilyen intézkedést nem hoznak meg időben, azért csak a Fidesz-KDNP lesz a felelős, nem kenhetik majd az ellenzékre, hisz őket lényegében a felhatalmazási törvénnyel kiiktatták.

 

Ez pedig akár a kormánypárt bukását is jelentheti.

MINT AHOGY AZT MONDANI SZOKÁS, A NAGY HATALOM, NAGY FELELŐSSÉGGEL IS JÁR.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top