Politika

Az MTI letiltotta Gyurcsányék közleményét a Tiborcz-fiú pofátlan gazdagodásáról

nyugatifeny.hu

Cenzúrázza az állami hírügynökség a nemzet vejéről szóló ellenzéki véleményeket.
Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, járvány ide vagy oda, tegnap 2 milliárd forint állami támogatást nyert el Tiborcz István és Mészáros Lőrinc közös cége két balatoni kikötő építésére.

 

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy miközben a járvány miatt egyre többen veszítik el a munkájukat, addig a kormány továbbra is a saját csókosainak gazdagodására költi a közpénzt.

 

Az elvileg független állami hírügynökség, a Magyar Távirati Iroda (MTI) azonban megtagadta a DK erről szóló csütörtöki kommünikéjének kiadását.

 

Ezért mi e helyütt is közzétesszük Barkóczi Balázs, a DK szóvivőjének közleményét:
“Tegnapi hír, hogy a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében két balatoni kikötő fejlesztéséhez nyert el mintegy kétmilliárd forint állami támogatást Mészáros Lőrinc és Tiborcz István közös vagyonkezelője.

 

A királyi vej és a saját bevallása szerint a Facebook-alapító Zuckerbergnél is okosabb oligarcha tehát járvány idején is állami pénzből, mindannyiunk közös adóforintjaiból gyarapodik.

 

Megnyugtató tény, hogy a koronavírus nem közbeszerzés, mert akkor komolyan aggódhatnánk az egészségük miatt is.

 

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy amíg a koronavírus-járvány miatt egyre többen veszítik el a munkájukat, egyre több család megélhetése kerül veszélybe, egyre több nyugdíjasnak kilátástalan a holnap, amikor az orvosok, ápolók és mentősök még most is védőfelszerelés nélkül kénytelenek dolgozni, addig a miniszterelnök veje és haverja pofátlanul lophatja tovább mindannyiunk közös pénzét.”

(dkp.hu) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top