Politika

Már a külföldön megjelenő híreket is hamisítani akarja a kormány

Pestibulvar.hu

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációs államtitkárral készített interjút a Berlingske nevű dán lap, amely a világ egyik legrégebben létező lapja. A lap szerkesztősége konzervatív elveket valló, de pártkötődés nélküli csapat, amely az egyik legelismertebb dán lapot hozta létre.




 

Kovács a Facebook oldalán büszkén számolt be a vele készült interjúról, külön kiemelve, hogy a cikk címe “Orbán Viktor diktátornak való kikiáltása azon marhaságok sorába tartozik, amelyek hazug rágalmakat terjesztenek Magyarországról”.

 

Azonban azt elfelejtette a kormány által méltán megbecsült kommunikációs szakember, hogy a cikk nem az Origón, nem a Pesti Srácokon, és nem is a 888.hu-n jelent meg, hanem egy igazi újságban, így annak címe is olyan, mint ahogy az újságokban lenni szokott, és

KÖSZÖNŐ VISZONYBAN SINCS AZZAL, AMIT Ő ÁLLÍTOTT!

 

Kovács elfelejtette, hogy ma már olyan fordítószoftverek állnak rendelkezésre, mint a Google Translator, vagy a Microsoft Bing, amelyekkel könnyen leellenőrizheti bárki, hogy a cikk valódi címe:

MOST ORBÁN VIKTORT NEVEZIK KI DIKTÁTORNAK: EZ BAROMSÁG! – VÁLASZOL BUDAPEST.

 




Az már csak a hab a tortán, hogy a cikkben is (a kietett Facebook poszt alapján) ugyanazokat a hazugságokat tolja, amit Habony Árpád a szájába adott.

 

Az egyik legnagyobb példányszámban megjelenő, konzervatív dán napilap, a Berlingske újságírója közölt velem riportot "…

Közzétette: Kovács Zoltán – 2020. április 4., szombat

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top