Politika

Kocsis Máté fullba nyomta a kretént, mutatjuk

Kép forrása: MTI

Ízléstelennek nevezte a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán azt, ahogy a főpolgármester „menekül az egyenes kiállás és a felelősség elől”, „a balliberális média pedig napok óta szerecsenmosdatja”.




Kocsis Máté úgy fogalmazott:

„hiába zsonglőrködnek a szavakkal, hiába törik komplett szerkesztőségek a fejüket hangzatos címeken, amik elkenik Karácsony felelősségét”, attól a tény még tény marad. Ha egy intézménynek az önkormányzat a fenntartója, akkor az ott történtekért az önkormányzat a felelős. Ebben az esetben a fővárosi.

 

444 azt írja, Kocsis arra reagált, hogy két fővárosi fenntartású idősotthonban is megjelent a koronavírus. A Fidesz szerint ez Karácsony felelőssége, a főpolgármester viszont elmondta, hogy Budapest saját költségén teszteli az idősotthonok lakóit, a kormány ugyanis erre nem hajlandó.

Karácsony szerint ráadásul mindkét idősotthonból kapott olyan információt, miszerint beteg időseket tesztelés nélkül visszaküldtek a kórházakból a lakótársaik közé.

 

Aki kíváncsi Kocsis teljes bejegyzésére, ide kattintva elolvashatja.

 

Kérdés az, hogy amikor fideszes politikusok menekülnek a kérdések elől, akkor miért nem ír ehhez hasonló novellát Kocsis Máté arról, hogy “egészen ízléstelen, ahogy” xy kormánypárti képviselő “menekül a felelősség elől”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top