Politika

Drámai beszámoló – Megszólalt a kétéves koronavírusos kisfiú édesapja

Fotó: Komka Péter / MTI

Elképesztő min ment keresztül az elmúlt pár nap alatt az a sátoraljaújhelyi család, ahol egy kétéves kisfiúnál koronavírus-fertőzést állapítottak meg. A Blikk beszámolója szerint a szülők életük legnehezebb napjain vannak túl.




“NINCS JOBB KIFEJEZÉS A TÖRTÉNTEKRE, MINT HOGY A POKLOK POKLÁT JÁRTUK MEG AZ UTÓBBI NAPOKBAN”

– mondta a lapnak a gyerek édesapja.

 

“Múlt vasárnap csúnyán köhögött a kisfiú, ezért azonnal kocsiba pattantunk és rohantunk az ügyeletre. Ott elmondtuk a panaszunkat, de közölték velünk, hogy nem tudják megvizsgálni, vegyünk neki köptetőt. Be is adtuk a gyógyszert, de a pici éjjel elkezdett nagyon köhögni, sőt már hörgött is, és a tüdeje is sípolt. Másnap felhívtuk a háziorvost, aki telefonon meghallgatta a gyerek köhögését. Felírt egy antibiotikumot” – folytatta az apa.

A gyógyszer beadása után azonban a gyermek nehogy jobban lett, az állapota rohamosan rosszabbodott.

“AKKOR MÁR TUDTUK, HOGY HATALMAS BAJ VAN, KOCSIBA ÜLTÜNK ÉS ROHANTUNK A SÁTORALJAÚJHELYI ERZSÉBET KÓRHÁZBA.

 

Az úton kétszer elájult a kisfiam. Soha nem lehetek elég hálás az ottani orvosnak, azonnal fogadta a gyereket, és mondta, hogy irány a nyíregyházi kórház. Ott megcsinálták a koronavírustesztet, kiderült, hogy fertőzött a 2 éves fiam. Nagyon jó kezekbe került, kapott gyógyszert és többször megröntgenezték. Az egész családnak elvégezték a tesztet, a miénk negatív lett” – mesélte a lapnak a férfi.




 

A kisgyerek azóta szerencsére már jobban van, és ha minden jól megy, ma már haza is engedik a kórházból.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top