Politika

Vérlázító kijelentést tett Orbán a kórházból hazazavart emberekről

Pestibulvar.hu

Napok óta érkeznek a hírek, hogy milyen embertelen állapotokat okozott az az intézkedés, ami alapján 36 ezer kórházi ágyat kell felszabadítani az országban, akár van rajta beteg, akár nincs. Olyan végstádiumban lévő, magatehetetlen, tartós ápolásra szoruló emberek keültek haza, akiknek nem megoldott az otthon való ápolásuk, így téve hatalmas terhet a családokra.




 

Az intézkedés teljes érzéketlensége mellett logikát is nehéz benne találni. A legsúlyosabban Olaszországot érintette a járvány a közelünkben, ahol a 60 milliós lakosságból jelenleg 3 200 kórházi kezelésre szoruló beteg van. Spanyolországot is keményen érintették a fertőzések -többek között azért, mert az elején nem vették elég komolyan-, ott 7 300-an vannak kórházban, a 47 milliós népességből, de

A 330 MILLIÓ FŐT SZÁMLÁLÓ USA-BAN IS CSAK 13 400 ÁGYRA VAN SZÜKSÉG!

 

Mi indokolja akkor a 10 millió főt sem elérő Magyarországon az ilyen nagyságrendű szabad ágy kapacitás? Ha két hét alatt, fel tudtak húzni konténer kórházat a fertőzötteknek, akkor miért nem lehet ilyen ideiglenes megoldással növelni az ágyszámot, és nem gyalázni meg haldoklók és családjaik ezreit?

Persze, Orbánnak semmi sme drága. Reggeli interjújában elmondta, szerinte ugyan sok

KÉNYELMETLENSÉGGEL JÁR AZ INTÉZKEDÉS,

de szükséges, mert mi van, ha az 1 000 magyarországi idősotthonának mindegyikéből csak 10 fő kerül majd kórházba? Mondjuk lenne egy megoldás, például tesztelni kellene, MINDENKIT az otthonokban, lehet biztosítani kellene a felszereléseket az ÖSSZES otthonban, és nem kellene bizonyított koronavírusos beteget vissza engedni a zárt intézménybe!




 

Kényelmetlenség? Miniszterelnök Úr!

KÉNYELMETLENSÉG AZ, AMIKOR BEVÁG A ROSSZUL SZABOTT GATYA A S.GGÉBE, EZ VISZONT AMIT MAGUK TESZNEK EGYSZERŰ KEGYETLENSÉG!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top