Politika

László Imre: Szijjártó szerint a most hazaküldött betegek eddig viccből voltak kórházban

fuggetlennemzet.hu

Közleményben határolódik el Újbuda polgármestere a külgazdasági és külügyminiszter azon nyilatkozatától, hogy nem szólítottak fel távozásra olyan betegeket a kórházakból, akik ellátásra szorulnak.




 

László Imre emlékeztetett közleményében, hogy 36 ezer beteg embert küldtek el a kórházakból egyik pillanatról a másikra, és erre Szijjártó Péter „cinikusan csak annyit válaszolt, hogy nem szólítottak fel távozásra olyan betegeket kórházakból, akik ellátásra, kezelésre szorulnak.” Újbuda polgármestere úgy látja, Szijjártó Péter szerint ezek a kórházban fekvő betegek eddig sem ellát�
�st, sem kezelést nem kaptak, és nem a gyógyulásukra vártak, csak hobbiból vagy viccből vették igénybe az egészségügyet.

 

Orvosként és volt kórházigazgatóként is felháborítónak tartja Szijjártó cinizmusát. Hiszem, hogy minden magyar embernek joga van a megfelelő egészségügyi ellátáshoz, és aggódik azokért, akiknek ilyen körülmények között kellett lemondaniuk a gyógyulásról. „Amit a kormány tett, az az alapvető betegjogok semmibevétele, és ugyanúgy elfogadhatatlan egy demokratikus, európai országban, mint Szijjártó cinizmusa” – fogalmaz a DK-s kerületvezető.

Forrás: ATV




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top