Politika

Terroristákhoz hasonlította az államtitkár a pedagógusok szakszervezetét

civilhetes.net

Megdöbbentő, hogy a járvány közepette is politikai akciókat űz a balliberális elkötelezettségű PDSZ – mondta az M1 híradójának Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár.




Maruzsa szerint a PDSZ nyíltan az érettségi megakadályozására buzdítja a pedagógusokat, ezzel az érettségiző fiatalok jövőjével is képes játszani.

Javaslom nekik, hogy fontolják meg, módosítsanak nevet, vegyék fel esetleg a Vörös Hadsereg Frakció elnevezést, ez sokkal jobban lefedné a tevékenységüket

– tette hozzá az államtitkár.

 

A Vörös Hadsereg Frakció (németül Rote-Armee-Fraktion, röviden RAF) egy szélsőbaloldali terrorszervezet volt, amely 1968 és 1998 között tevékenykedett Nyugat-Németországban. Kezdetben olyan neves értelmiségiek is rokonszenveztek a csoporttal, mint Sartre és Heinrich Böll – tette hozzá az atv.hu.




 

Maruzsa Zoltán a kemény szavakkal arra reagált, hogy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) korábban közleményben tudatta, nem hagyja, hogy 85 ezer gyereket és 6 ezer pedagógust “rángassanak” be érettségizni a járványügyi veszélyhelyzet kellős közepén. Ezért koordinált szabadságkivétellel akarja megakadályozni a májusban megtartandó érettségit. “Most szüntesd be a munkát!” – szólította fel a szakszervezet a pedagógusokat.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top