Politika

Hat fotót tettek ki Müller Cecíliáról – ez teljesen felülírja a róla alkotott véleményünket

Ellenszel.hu

Orbán Viktor vasárnap arról beszélt, hogy a szakemberek szerint május 3-ára fut fel a csúcsra a járvány Magyarországon. Szerinte addigra meglesz az országban az 5000 lélegeztetőgép, ami már nagyjából biztonságos, de ez a szám eléri majd a 8000-et is, ami pedig elég lesz, akármi történik, “az háború idejére is elég lenne”.




Erre reagált a Facebookon Czeglédi Zoltán. A politikai elemző azt írta, “logikus döntés, mármint oda belőni, így pl. majális még pont nem tud lenni”. Hozzátette: azt nehezebb kitalálni, pontosan hogyan is születnek ezek a számok:

Gulyás „Éthordós” Gergely ugye még júliusról beszélt nemrég. Mindenesetre ha ezt tartani akarják, akkor a következő két hétben érdekes egyensúlyozás jön.

 

Ceglédi egyik olvasója visszanézte az összes operatív törzset, és készített egy összeállítást, amiből kiderül, hogy Müller Cecília már egy bő hónapja bejelentette, hogy “az utolsó órákban vagyunk a tömeges megbetegedésektől”.

Nos, azok az utolsó órák már több mint egy hónapja peregnek:




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top