Politika

Ilyen hülye fejet külügyminiszter még nem vágott

Pestibulvar.hu

Igencsak érdekes pofákat vágott Szijjártó Péter a parlamentben, amikor arról kérdezte Tóth Bertalan MSZP elnök, hogy vajon hova tűnnek a külföldről behozott eszközök, és miért nem juttatják el ezeket a védőfelszereléseket az emberekhez? Tóth emellett javasolta, hogy




ÁLLÍTSANAK ÖSSZE EGY VÉDELMI CSOMAGOT 65 ÉV FELETTIEKNEK,

amiben van 1 flakon kézfertőtlenítő szer, 10 pár kesztyű és 3 FFP3 típusú maszk! Az MSZP-s politikus kitért arra is, hogy bár a miniszter 402 ezer gyorstesztről beszél, a kórházakból az az információ érkezett, hogy csak 162 ezer van kint azoknál, akik ezt használnák a frontvonalban. Azonnali tömeges tesztelés megindítását javasolta Tóth a kormánynak.

 




Az egész felszólalás előtt a parlamentben Tóth Bertalan előtt helyetfoglaló Szijjártó viszont olyan arcokat vágott a beszéd közben, hogy nem tudjuk eldönteni, túl sokat, vagy éppen túl kevesett fogyasztott valamiből, ami ezt az állapotot előidézte nála.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top