Politika

Szijjártó Pétert megkérdezték, miért nem ajánlják fel a fizetésük egy részét, érdekes választ adott

Kép forrása: MTI

Szijjártó Péterrel készített interjút a Blikk, melyben olyan kényes kérdésekre is válaszolt a külügyminiszter, mint Göd iparűzési adójának trükkös elvonása, vagy a kormánytagok fizetéslemondásban is megnyilvánuló szolidaritásának elmaradása – szúrta ki az Index.




A Blikk felvetette, hogy vannak országok, ahol a kormány tagjai felajánlották fizetésük egy részét az egészségügynek, és megkérdezték, miért nem történt ez így Magyarországon.

 

Szijjártó erre azt válaszolta, hogy

“Éjt nappallá téve dolgozom – meg dolgoztatom a kollégákat – azon, hogy a magyar orvosoknak és ápolóknak meglegyenek azok a védőfelszereléseik, amikkel kezelhető kockázattal tudják kezelni a betegeket”

– mondta, majd hozzátette, hogy a szimbolikus lépéseknek biztosan nagy jelentőségük van, “de szerintem még nagyobb jelentősége van annak, hogy az orvosoknak legyen elég maszk és védőruha.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top