Politika

Drámai beismerés! Csak ürügy volt a járvány a kórházi ágyak kiürítéséhez!

Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

Kiderült, hogy Orbánék nem a koronavírus-járvány miatt küldték haza a betegeket a kórházakból! Sokan már kezdettől nem értették, hogy ha viszonylag kevés a fertőzött, miért kell a kórházi ágyak 60 százalékát pár nap alatt felszabadítani? Miért kell esetenként súlyos betegeket is hazaküldeni, amikor még a legrosszabb forgatókönyv szerint sem lehet ennyi fertőzött? Most Gulyás Gergely a kormányinfón bevallotta: a kórházi ágyak kiürítésére azért volt szükség, mert a Fidesz-kormány szerint át kell gondolni az egészségügyi ellátórendszer finanszírozását.
A FIDESZES MINISZTER KIJELENTETTE: „FELESLEGES EGY OLYAN KÓRHÁZI KAPACITÁST FENNTARTANI, AMIT A BETEGEK SZÁMA NEM INDOKOL.”

 

Értik, ugye? A Fidesz a várható tömeges fertőzésekre hivatkozva szinte kiürítette a kórházakat, hazazavarták a betegeket, majd amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem lesz annyi fertőzött, mint ahány ágyat felszabadítottak, akkor kiállnak a nyilvánosság elé és azt mondják: lám, milyen remekül működnek a kórházak kevesebb ággyal is, maradjon hát minden így!

VAGYIS A FIDESZ HAZUDOTT, A JÁRVÁNY CSAK ÜRÜGY VOLT! AZÉRT KÜLDTÉK HAZA A BETEGEKET, MERT SPÓROLNI AKARNAK RAJTUNK!

 

A hazaküldött betegek tehát otthon is maradnak, mert nem a fertőzötteknek kell a hely, ugyanis ezek az ágyak nagy valószínűséggel megszűnnek! Orbánék kezdettől fogva hazudtak, amikor a járványra fogták az ágyak kiürítését. Kapóra jött nekik a fertőzés, hogy még több pénzt spóroljanak a magyar emberek gyógyításán.

HA A FIDESZ BÉKEIDŐBEN ZAVARTA VOLNA HAZA A BETEGEKET, HOGY MEGSZÜNTESSÉK AZ ÁGYUKAT, ABBA BELEBUKNAK. MOST AZT REMÉLIK, EZT IS MEGTEHETIK.

 
A Fidesz valószínűleg úgy próbálja majd kommunikálni ezt az embertelen és aljas lépését, hogy nagyon sokáig fenntartja a veszélyhelyzetet és a járvány újabb és újabb hullámaira hivatkozva nem engedik használni a már üresen álló ágyakat. Ezzel a trükkel Orbánék azt mondhatják: ők nem zárnak le osztályokat, vagy kórházakat, hanem csak fenntartják a helyet arra az esetre, ha a járvány súlyosabb lenne. Aztán ha már mindenki hozzászokik ehhez, szép csöndben bejelentik: sikeresen csökkentették az egészségügy kiadásait.

 

Hogy ebbe hány hazaküldött magyar hal bele otthon, arról persze semmilyen statisztika nem készül…

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top