Politika

Tetőzik a járvány, úgyhogy a kormány 300 millióval támogatja a Haladás stadionjának üzemeltetését

zsurpubi.hu

Ja, hogy te sem találod a cím két tagmondata között az összefüggést?




 

Mert nincs is. Járvány van, az tény. A kormány pedig stadionok üzemeltetésére továbbra is százmilliókat szán közpénzből. Ez egy másik tény. Az ég kék, a fű zöld.

 

Az mfor.hu írta meg, hogy 2020-ban a Haladásnak egy fillérjébe nem fog kerülni a stadion működtetése, ugyanis 300 millió forinttal megtámogattuk a sportegyesületet. Igen, te is. Mert ez adóforint.

 

A Szombathelyi MÁV Haladás Sportegyesület és az Emberi Erőforrások  Minisztériuma közötti támogatói okiratot 2020. március 30-án, kényelmes járványügyi helyzetben írták alá, hiszen ekkor épp ez az összeg nem is hiányozhatott sehonnan.

 




Nincs is ebben semmi váratlan, hiszen Csányi Sándor a minap elmondta, hogy bár a “nézőszám terén kitűzött célokat nem sikerült teljesíteniük”, az NB I-et többen nézik, mint a topbajnokságokat. És őt is jobban érdekli egy Paks-Kisvárda, mint egy spanyol bajnoki. Eme élvezeti érték teljes kiaknázásához pedig elengedhetetlen 32 új stadion, ami az elmúlt 10 évben épült Magyarországon.

 

Mi? Hogy nem érted, miért? Nem baj. A lényeg, hogy a köztévé nézőinek tetszik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top