Politika

Hányinger! Visszautasította a Fidesz az ellenzéktől kapott adományokat!

Pestibulvar.hu

Hiába próbáltak többször is utalni Putnok ellenzékijei a város jótékonysági számlájára,





A FIDESZES POLGÁRMESTER MINDEGYIK ALKALOMMAL VISSZAUTASÍTOTTA A FELAJÁNLÁSAIKAT.

 

Tamás Barnabás polgármester márciusban jelentette be, hogy pénzgyűjtést kezdeményez a járványügyi védekezéshez szükséges eszközök vásárlására és a rászorulók támogatására. Indulásként saját maga helyezett 400 ezer forintot a számlára, és az önkormányzat fideszes tagjai is hozzájárultak a kezdeményezéshez.

 

A polgármester két korábbi politikai ellenfele, Pásztor János és Pásztor Ádám, a Putnoki Reform Szövetség nevű független ellenzéki szerveződés két tagja (egyben apa és fia, akik korábban elindultak Tamás ellen a 2014-es és a tavalyi önkormányzati választáson) is megpróbált hozzájárulni az ellenzék részéről a sikeres védekezéshez. Többször is megpróbáltak pénzt utalni a város számlájára, hogy így segítsék meg a helyi rászorulókat,

A FIDESZES KISKIRÁLY AZONBAN MINDEGYIK ALKALOMMAL VISSZAUTASÍTOTTA A FELAJÁNLÁSAIKAT.

 

Mintha ez nem lenne épp elég, a lépést ráadásul még sikerült egy gusztustalan cigányozással is megtoldania, amikor azt írta a visszautaláshoz üzenetként, hogy

“TÉVES UTALÁS, EZ NEM AZ RNÖ (ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT) SZÁMLÁJA.”

 

Pásztor Ádám a 24.hu-nak azt nyilatkozta az esettel kapcsolatban, hogy

“ŐSZINTÉN MEGMONDOM, NEM TUDOM, HOGY EZ A FLEGMA ÜZENET MILYEN MÖGÖTTES TARTALMAT REJT, MIÉRT SZÓLJA LE A ROMÁKAT VELE, ILLETVE MIÉRT NEM FOGADTA EL AZ ÖSSZEGET, AMIT KÜLDTEM NEKI. NEKEM EZ SZÍNTISZTA GYŰLÖLETNEK ÉRZŐDIK.”

 






A volt képviselőjelölt azt is elmondta, többször is megpróbálta átküldeni a pénzt, egyszer még közvetlenül a polgármester nevére is elutalta, azzal a kísérőszöveggel, hogy “Veszélyhelyzet Putnokért, nem téves”, de a polgármester nem állt kötélnek, mindegyik próbálkozását visszautasította.

 

A 24.hu megkereste Tamást, hogy kommentálja az esetet, de a polgármester nem reagált a megkeresésükre.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top