Politika

Erős és büszke: Az elmúlt egy hónapban 56 ezer honfitársunkkal nem tudtak mit kezdeni Orbánék

zsurpubi.hu

Ennyien váltak munkanélkülivé márciusban. Emlékezhetünk rá, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nemrég nyíltan beismerte, annyian mentek már tönkre, hogy azzal egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Érdekes, a többi európai ország vezetői nem így gondolkodtak.






 

Rossz hír, hogy ilyen kormánya van Magyarországnak, ahogyan az is, hogy mivel a többi országtól eltérően Orbánék nem nyújtanak valódi segítséget sem a munkavállalóknak, sem a cégeknek, még tízezrekre várhat hasonló sors.

Márciusban 56 ezer embernek szűnt meg a munkája előző hónaphoz képest, közülük pedig csak kétezer regisztrált álláskeresőként, a maradék 54 ezer a gazdaságilag inaktív kategóriába került

– állapította meg a KSH.

 

A helyzet pedig még ennél is súlyosabb, hiszen a következményeknek csak kis része látható jelenleg, mivel a korlátozások csak márciusban léptek életbe, ha pedig valakit a múlt hónapban rúgtak ki, jellemzően minimum 30 napos felmondási határidővel lehet számolni, így ők majd csak áprilisban jelennek meg a statisztikákban.






 

Vajon miért volt szüksége Orbán Viktornak a korlátlan felhatalmazásra? Azért biztosan nem, hogy ezeken az embereken segítsen, hiszen ezt nem tette meg.

 

Tegnap ezzel (is) szembesítette a láthatóan zavarba jövő miniszterelnököt Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top